Morjestapäivää,

Tässä blogissani kerron moottoripyörien ja autojen rakentelustani. Pääasiassa projektit on omia laitteitani mutta välillä laitan myös muiden laitteista juttua mitä rakentelen. Lisäksi viime vuosina myös poikani projektit on esillä (ylpeänä isänä haluan esitellä niitäkin). Blogin tarkoitus on kannustaa kaikkia nuoria ja vanhoja (myös keski-ikäisiä) hyvän harrastuksen pariin. Omalta osalta homma on tainnut muuttua harrastuksesta elämäntavaksi, ainakin on homma lähtenyt lapasesta :) Jos joku asia näissä askarruttaa niin laita viestiä, autan mielelläni. Mopopojan harrikasivut ovat olleet reilusti yli 10 vuotta pystyssä.

Osoite www.mopopoika.com ohjataan tänne.

Mukavia hetkiä tallissa sekä tiellä.

t. Mopopoika


sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Uutta tonttiin

Nyt kun rottelo on siirtynyt uusiin käsiin niin on aika aloittaa seuraava projekti. Joskus viime syksynä aloin haaveileman 50-luvun alun avoautosta. Sämpylän mallinen avo joka laitetaan ilmapusseilla tonttiin. Koska tykkään kromikikkareista niin haluan auton listat ja kahvat pitää paikallaan. Muutenkin ulkokuori on tarkoitus jättää mahdollisimman alkuperäiseksi. Tekniikaksi uudenaikaista ruiskutekniikkaa ja kaikki vakkarit ym toimimaan. Tässä tämänhetkiset suunnitelmat joihin tulee matkan varella muutoksia.

Nettiauto tarjosi yllättäen 1952 Chevrolet Deluxe avon jonka pitkän harkinnan jälkeen (melkein 2 minuuttia) päätin ostaa.

Teijan sanoin: Voi luaja! (varmaan hänen piti sanoa että Voi luaja kun on upee!)

Amerikasta vuosi sitten tuotu suomeen.
Pasi oli auttamassa kun haettiin kaunokainen kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti